Rólunk

Rólunk

A Labo WTC 1991-ben alapított vállalat, ami mostanra meghatározó szerepet tölt be főként az Európai Únió területén működő ipari és mezőgazdasági vállalatok körében.
Magyarországról látjuk el a Közép- és Kelet Európai régiót. Székhelyünk Budapesten, logisztikai telephelyünk Dunavarsányban, gyártóüzemünk Belgiumban, Fleurusban található.
Az alapításkori klasszikus vegyipari termékgyártási profil átalakult. A jelenben a lehető legnagyobb hangsúlyt fektetjük a környezetvédelemre, a környezettudatos gyártástechnológiákra, a biotechnológiai termékgyártásra, valamint az egyedi fejlesztésű termékek gyártására.

Magasabb hatásfokkal, alacsonyabb környezetterheléssel!

Küldetésünknek tekintjük az ipar és mezőgazdaság különböző szektorai által felhasznált vegyi anyagok kiváltását, modern környezet és felhasználóbarát biológiai termékekre. Nagy hangsúlyt fektetünk a biotechnológiai termékek fejlesztésére és innovációjára.

Termékeink magas minőségére biotechnológusaink és vegyész doktoraink hatalmas tapasztalata a garancia, valamint szakértő kollégáink akik folyamatosan tartják a kapcsolatot partnereinkkel és folyamatos visszajelzést biztosítanak.

Magyarországon jelenleg több, mint 1700 partnerrel dolgozunk együtt. Partnereink között elismert és piacvezető építőipari cégek, gázipari vállaltok, fémipari, mezőgazdasági kis, közép és nagy vállaltok is megtalálhatók.

Partnereinkkel hosszútávú jó kapcsolatot ápolunk. Szakértő kollégáink folyamatos háttértámogatást nyújtanak a termékeink mellé.